Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Leti и Omron ще си сътрудничат в областта на микроелектромеханичните системи

03.12.2013   |   Бизнес
 

От Института за микро и нанотехнологии Leti към Комисариата по атомна енергия във Франция (CEA) обявиха, че ще развиват съвместна научноизследователска дейност с японския производител Omron в областта на микроелектромеханичните системи (MEMS).

Изследователският институт притежава най-голямата лаборатория за микроелектромеханични системи в Европа, специализирана в разработването на MEMS проекти за сектори като автомобилостроене, космически изследвания, отбрана и здравеопазване, както и за потребителски приложения. Областите на изследователска дейност включват задвижващи механизми, сензори, пасивни радиочестотни устройства и др.

"Сътрудничеството с Omron подчертава качеството и значението на съвременните решения на Leti за глобалния MEMS пазар и е доказателство за увеличаването на стратегическото сътрудничество на Института с международни партньори", заяви Жулиен Аркамон, мениджър бизнес развитие на MEMS системи в Leti.

     
Източник: Leti; снимка: Omron

Ключови думи: Leti   Omron   MEMS   микроелектромеханични системи  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...