Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI ще предлага индустриалните Mini I/O конектори на TE Connectivity

23.09.2014   |   Бизнес
 
Дистрибуторът на конектори, пасивни, електромеханични и дискретни компоненти TTI обяви, че вече поддържа на склад новата индустриална конекторна система Mini I/O на TE Connectivity.
 
Компактният кабелен I/O интерфейс заема само една четвърт от обема на конвенционален куплунг RJ45 и разполага с две точки на закрепване, които осигуряват по-голяма надеждност при индустриални приложения със силни вибрации. 
 
"Mini I/O конекторите не само са много по-малки от RJ45 моделите, но могат да издържат на много по-високи вибрационни ускорения (25 G срещу 10 G за RJ45). Тази допълнителна надеждност е от решаващо значение в индустриални условия, защото, ако сензор не може да комуникира с управлението на машината, оборудването трябва да бъдат извадено от експлоатация", коментира Ноберт Пифер, директор маркетинг индустриални продукти на TTI в Европа.
 
Mini I/O конекторите се предлагат с два варианта на репера, за да се предотврати неправилно поставяне. Всеки конектор съдържа по осем отделни контакта, които приемат I/O или Ethernet сигнали, и се предлагат в ъглова и вертикална конфигурация, както и във варианти за монтаж върху платка и монтаж в отвор на панел. 
 
Уникалната система за заключване предпазва куплунга от разединяване при силни вибрации. Най-новото попълнение във фамилията Mini I/O продукти разполага с технология за монтаж в полеви условия, иновативна система за окабеляване и лесен за използване инструмент, който дава възможност за монтиране в практическа всяка среда.
     
Източник: TTI

Ключови думи: TTI   TE Connectivity   Mini I/O   конектори   електромеханични компоненти  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...