Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Започна регистрацията за европейската Masters конференция на Microchip

15.09.2015   |   Предстоящо
 

Тече записването за участие в мащабната конференция на Microchip - Еuropean MASTERs, която ще се проведе от 15 до 17 септември т. г. в Берлин, Германия, съобщиха от Microchip Technology.

"European MASTERs е важно събитие за всички проектанти, използващи компоненти на Microchip. Тя предоставя на инженерите и конструкторите на електронни устройства ежегодна платформа за обмен на техническа информация за  8-, 16- и 32-битовите PIC микроконтролери, високоефективните аналогови и интерфейсни решения, цифровите dsPIC контролери, безжичните и mTouch сензорни технологии, памети и развойни системи MPLAB, включително единствената по рода си интегрирана среда за разработка (IDE), която поддържа цялото портфолио микроконтролери на Microchip", информират от компанията.

В рамките на тридневната конференция ще се проведат над 50 лекции в широк спектър от тематични кръгове. Лектори на семинарите ще бъдат приложни инженери и специалисти по проектиране от Microchip, както и изтъкнати експерти от бранша.

Освен лекции и семинари, в програмата на конференцията са включени и демонстрации, практически упражнения и лабораторни сесии Open Experts, които ще обхванат най-новите продукти и периферия, C програмиране, дизайн на фърмуер, TCP/IP, USB, CAN и Bluetooth свързаност, разработка на графични и капацитивни сензорни дисплеи, интелигентни захранвания, драйвери за управление на електродвигатели, избор на операционни усилватели за сензорни приложения, използващи операционни системи за работа в реално време (RTOS) и системен дизайн с ниска консумация на енергия и др.

Организаторите обявиха специална отстъпка за всички участници, регистрирали се до 27 юни. Повече информация може да намерите на уебсайта на конференцията.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   Еuropean MASTERs   конференция   микроконтролери   PIC   dsPIC  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...