Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

AIM Solder открива производство в Европа

17.11.2015   |   Инвестиции
 
Канадският доставчик на материали за процесите на спояване AIM Solder откри производство в полския град Лодз. В първия си завод в Европа компанията ще произвежда пълна гама от продукти: спояваща паста, тръбен и твърд припой, течен флюс, почистващи препарати, лепила и подложки. Предприятието ще предлага също търговско обслужване и техническа поддръжка за клиентите.
 
През последните месеци AIM увеличи значително търговските си представители и екипите си за техническа поддръжка в Европа. Според компанията новият завод в Полша ще отговори на увеличеното търсене на продуктите й в региона.
 
"Тази инвестиция, в допълнение към наскорошното разширяване на дейността ни в Мексико, САЩ и Бразилия, е още едно доказателство за стремежа на AIM да увеличава непрекъснато международното си присъствие", коментира Дейвид Сураски, изпълнителен президент на отдела за монтажни материали в AIM Solder.
     
Източник: AIM Solder

Ключови думи: AIM Solder   материали за спояване   спояващи пасти   припои  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...