Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи Ethernet приемо-предавател за автомобилната промишленост с връзка през UTP кабел

12.12.2015   |   Технологии
 
Microchip представи новия Ethernet приемо-предавател KSZ8061 10BASE-T/100BASE-TX, ориентиран към приложения в автомобилната промишиленост и индустриалното производство и позволяващ връзка по усукана двойка (UTP) кабел.
 
Това е първата продуктова фамилия, базирана на патентованата електромагнитна технология Quiet-WIRE на Microchip, която осигурява по-ниска чувствителност към смущения и понижени нива на паразитни излъчвания. Надеждността на системата може да се подобри и с помощта на утвърдения комплект за кабелна диагостика  LinkMD+ и на интегрирания индикатор за качеството на сигнала.
 
Интегрираната технология EtherGREEN на Microchip, насочена към енергийно ефективни приложения, включва специфичен режим Ultra Deep Sleep със "събуждане" на устройството при откриване на сигнал, което намалява консумацията на енергия в режим standby до диапазона под 1 микроампер. 
 
"KSZ8061 осигурява уникално ниски нива на смущения на сигнала и електромагнитни емисии при неекранирано окабеляване за автомобилни и индустриални Ethernet мрежови приложения. Резултатът е, че значително се намаляват разходите, като се избягва необходимостта от използване на скъпите екранирани кабели, като същевременно се изпълняват строгите EMC изисквания за тези приложения. Освен това реализирането на Ethernet мрежа гарантира ниски разходи при експлоатация и многостранни ползи", коментира Мич Оболски, вицепрезидент на подразделението за USB и мрежови продукти на Microchip.
 
С бързия си и старт и осъществяване на връзка за по-малко от 20 милисекунди фамилията KSZ8061 е подходяща за приложения, при които времето за стартиране е от важно значение, например автомобилни камери за задно виждане. Продуктовата фамилия е с работен температурен диапазон от -40 до +105 °C.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   KSZ8061   Quiet-WIRE   Ethernet приемо-предаватели   приемо-предаватели  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...