Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи серийни флаш продукти за автомобилостроенето

09.02.2016   |   Технологии
 
Microchip представи новата гама серийни флаш продукти SST26VF, които според компанията са първите NOR памети за автомобилната промишленост с четворен В/И сериен интерфейс (Serial Quad I/O) и разширен обхват на напрежения. Паметите, достъпни във варианти от 16, 32 и 64 Mbit, работят в автомобилен клас 2 и 3 при разширен обхват на напреженията от 2,7 V до 2,3 V и температура до 105 °C.
 
Продуктите от гамата SST26VF консумират 15 mA при типични условия на експлоатация във високоскоростен режим, което улеснява разработчиците на автомобилни приложения да отговорят на нарастващите изисквания за енергийна ефективност.
 
Новите флаш продукти използват патентованата технология SuperFlash, която оптимизира издръжливостта на клетките при циклите на презапис и съхранението на данните с изключително ниска степен на неизпълнение и добра ефективност при високи температури - характеристики, които са от ключово значение за автомобилната промишленост.
 
"Microchip продължава да прави нововъведения и да инвестира в нови продукти, базирани на нашата технология SuperFlash. Новата продуктова гама SST26VF за автомобилостроенето съчетава стабилността и надеждността, характерни за технологията SuperFlash, с високата ефективност на четворния I/O сериен интерфейс, както и най-кратките в бранша времена за изтриване на данни, предлагайки на разработчиците идеалното флаш решение за автомобилни приложения", обясни Ранди Друинга, вицепрезидент на отдела Memory Products в Microchip.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   SST26VF   SuperFlash   автомобилна промишленост   автомобилна електроника   флаш памети  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...