Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Международна конференция за силова електроника и управление на задвижвания стартира на 25 септември

01.08.2016   |   Предстоящо
 
Международна конференция за силова електроника и управление на задвижвания (motion control) ще се проведе между 25 и 30 септември 2016 г. във Варна, съобщават от Съюза по електроника, електротехника и съобщения.
 
Основна тема на тазгодишния форум е модерната силова електроника и управлението на задвижвания. Целта на конференцията е да насърчи разработването на авангардни решения в сферата на мехатрониката, интелигентните датчици и изпълнителни устройства, роботите, електросистемите, както и генерирането, разпределението и потреблението на електроенергия.
 
Конференцията през 2016 г. е в памет на нейния създател – професор Ищван Наги, като ще бъде учредена и награда "Професор Наги", условията за получаването на която ще бъдат оповестени скоро от Съюза по електроника, електротехника и съобщения.
 
Конференцията за силова електроника и управление на задвижвания се провежда в различни европейски страни като пряк наследник на сходни по тематика форуми, организирани в Будапеща от Асоциацията по електротехника на Унгария още от 1970 г., и се нарежда сред най-старите европейски конференции в областта.
 
Основна цел на събитието е да промотира и координира обмена и публикуването на техническа, научна и икономическа информация в сферата на силовата електроника и управлението на задвижвания. Предмет на конференцията е сътрудничеството между страните от Западна и Източна Европа, но тя привлича и множество (над 500) участници от другите континенти. Наред с всяка конференция се организира и панаир, на който индустрията има възможност да демонстрира най-новите си продукти, както и кръгли масли, обучения, уъркшопове, семинари и дискусии.
 
Бихте могли да се регистрирате за събитието тук.
     
Източник: СЕЕС

Ключови думи: СЕЕС   силова електроника   управление на задвижвания   Motion Control   мехатроника   интелигентни датчици  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...