Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Европейска потребителска конференция на Mentor Graphics ще се проведе на 11 октомври в Мюнхен

11.10.2016   |   Предстоящо
 
Европейска потребителска конференция, чийто домакин е Mentor Graphics, ще се проведе на 11 октомври 2016 г. в Мюнхен, Германия. Конференцията ще събере европейската потребителска база на технологиите, които Mentor Graphics предлага.
 
Участниците ще имат възможност да споделят най-добри практики, опит, както и познанията, които са получили по време на разработването, развиването и внедряването на електронни продукти.
 
Еднодневната конференция включва над 40 технически сесии, които са разпределени в седем основни теми, сред които функционална верификация и емулация, аналогова, аналогово-цифрова (Mixed Signal) и физическа верификация и проектиране, улесняващо тестовите процедури (Design for Test), проектиране и анализ на печатни платки, както и проектиране и тестване на интегрални схеми.
 
По време на събитието участниците ще могат да се срещнат лице в лице с експерти от Mentor Graphics, за да обсъдят най-новите тенденции в автоматизацията на проектирането в електрониката. Очаква се на конференцията да присъстват над 300 експерти от бранша.
Регистрацията за събитието е отворена тук.
     
Източник: Mentor Graphics

Ключови думи: Mentor Graphics   проектиране на печатни платки   интегрални схеми   автоматизация на проектирането   Mixed Signal  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...