Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс предлага LTE Cat.1/Cat.4 модули EG91/EG95 от Quectel

31.03.2017   |   Бизнес
 

Комет Електроникс вече предлага EG91 и EG95 от Quectel - два нови LTE модула с категория 1 и 4, подходящи за M2M и IoT приложения, благодарение на индустриалния им температурен обхват от -40 до +85°C, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията. EG95 осигурява 150 Mbps ъплинк и 50 Mbps даунлинк, докато EG91, който е Cat.1 клас – 10 Mbps ъплинк и 5 Mbps даунлинк скорости на обмен.

"Иновативните модули EG91/EG95, с LCC корпус и размери от 29,0 x 32,0 x 2,5 mm,  са най-малките М2М Cat.1 и Cat.4 LTE модули на пазара. Нещо повече, те са съвместими по габарити с UMTS/HSPA+ UG95/UG96 и дори с компактния GSM/GPRS модул M95, което улеснява безпроблемната миграция към 2G и 3G технологии", информират от Комет Електроникс.

От компанията поясняват още, че EG91/EG95 поддържат MIMO технология за комбиниране на антени, която дава възможност за предаване на данни чрез няколко паралелни потока, а богатият набор от вградени интернет протоколи, UART и USB хост интерфейси, както и набор от стандартни интерфейси, разширяват областта на приложение на модулите.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Quectel   EG91   EG95   LTE модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...