Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Melexis добавя поддръжка на PSI-5 към позиционните сензори Triaxis

02.07.2019   |   Бизнес
 

Melexis представи новия модел сензор за позиция MLX90373, който е първият от фамилията Triaxis за ъглово измерване с поддръжка на интерфейса PSI-5.

PSI-5 (Периферен сензорен интерфейс 5) е отворен стандарт, базиран на технологията, използвана в милиони системи за безопасност с въздушни възглавници (airbag). Тази технология осигурява скорост на предаване на данни от 125 kbit/s по двужилен неекраниран кабел, което я прави подходяща за разнообразни сензорни приложения за безопасност и комфорт в автомобила като измерване на височината на кормилното управление и ходовата част. Двупроводната технология опростява и намалява цената на проектирането в сравнение с други серийни интерфейси, които изискват окабеляване с 3 или 4 проводника.

Както останалите сензори от фамилията, MLX90373 Triaxis предлага измерване на ъглова и линейна позиция чрез ефекта на Хол, разширен температурен диапазон (от -40°C до +125°C) и функции за самодиагностика.

     
Източник: Melexis

Ключови думи: Melexis   Triaxis   сензори за позиция   автомобилна електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...