Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox представи нови LPWA модули с усъвършенствани функции за сигурност и позициониране

10.03.2020   |   Технологии
 

u-blox разшири фамилията LTE-M/NB-IoT и EGPRS модули SARA-R4 с нови модели, които предлагат хардуерни и софтуерни функции, осигуряващи пълна защита на IoT данни, оборудване и инфраструктура.

"Новата продуктова серия SARA-R422 предлага възможно най-висока степен на защита и мощност на сигнала, които осигуряват най-добро покритие дори в зони със слаб сигнал и навсякъде, където се използва модерната u-blox GNSS технология. Това са ценни функциии, съобразени специално с пазара на LPWA IoT продукти", обясни Радо Сустершич, старши продуктов мениджър в u-blox.

Серията SARA-R4 е насочена към широк спектър от IoT решения с особено важно предназначение - интелигентно здравеопазване, индустриален мониторинг, търговски терминали, оборудване за проследяване и телематика, както и интелигентни решения за осветление и сградна автоматизация.

Функциите за защита включват уникален и непроменим ключ за удостоверяване (root of trust) за всяко устройство, както и достъп до система за управление на споделени криптографски ключове (PSK). Това позволява създаването на подобрени функции за криптиране и декриптиране на данни както на устройството, така и от устройството към облака.

SARA-R422M8S се предлага с интегриран u-blox M8 GNSS приемник и отделен вход за GNSS антена. Модулът също така поддържа хибридни стратегии за позициониране, при които точността на сателитните данни се подобрява чрез услугата u-blox CellLocate.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   SARA-R4  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...