Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Новата cloud развойна платформа на Microchip е достъпна в Amazon Web Services

29.10.2013   |   Технологии
 

Microchip представи платформата за облачни приложения Cloud Development Platform, достъпна  в Amazon Web Services (AWS).

Платформата дава на инженерите възможност лесно да създават работещо демонстрационно приложение, което свързва embedded приложение с услугата Amazon Elastic Compute Cloud (EC2). В сърцето на тази платформа е развойният комплект Microchip’s Wi-Fi Client Module Development Kit (DM182020), който предлага на разработчиците лесен начин да съвместят embedded света и облака, създавайки приложения, обозначавани като Internet of Things.

Все повече инженери на embedded приложения се нуждаят от облачна свързаност за своите проекти, но имат ограничен опит в тази област. Новата платформа на Microchip улеснява проектантите, като ги свързва с утвърдената облачна инфраструктура на Amazon EC2.

Amazon EC2 е онлайн услуга, която осигурява мащабируема изчислителна мощ в облака и има за цел да улесни онлайн работата на разработчиците. С помощта на AWS разработчиците могат лесно да променя свързаните модули и потребителския интерфейс.

Cloud Development Platform е достъпна на този адрес.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   Amazon EC2   Amazon Web Services   облачна инфраструктура   embedded приложения  

Област: Технологии  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...