Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Sibiz изгражда ново предприятие в Пловдив

19.08.2015   |   Инвестиции
 
Американската компания Sibiz, която има развоен център в Пловдив, ще изгради ново предприятие в града с площ от 17 000 кв. м и капацитет за 1500 работни места.
 
Сградата ще се намира на бул. "Санкт Петербург", а инвеститорите вече са придобили имота чрез търг, обяви кметът Иван Тотев. По неговите думите строителството ще започне в рамките на един месец. Освен производство в сградата ще има бизнес част и шоурум.
 
Sibiz е специализирана в разработката на специализирани интегрални схеми (ASIC), програмируеми логически матрици (FPGA), интегрирани системи върху чип (SoC) и фърмуер. Решенията на компанията са насочени основно към пазарите на компютърни и embedded системи за мрежова комуникация, интернет приложения и потребителска електроника.
 
Централата на компанията се намира в Силициевата долина в Калифорния. През 2013 г. Sibiz откри лаборатория по хардуерен дизайн в ТУ Пловдив.
     
Източник: община Пловдив; снимка: ТУ Пловдив

Ключови думи: община Пловдив   Sibiz   Сайбиз   Сайбис   ASIC   FPGA  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...