Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете стартов комплект PIC32MZ Embedded Connectivity с модул с плаваща запетая от Microchip

02.02.2016   |   Спечели!
 
Electronics-Bulgaria ви дава възможност да спечелите стартовия комплект на Microchip PIC32MZ Embedded Connectivity с модул за изчисления с плаваща запетая (DM320007).
 
Стартовият комплект PIC32MZ Embedded connectivity с модул с плаваща запетая (PIC32MZEF) ви предлага най-лесния и ценово ефективен начин да се запознаете и изпробвате възможностите на високопроизводителната съвременна периферия, интегрирана в PIC32MZEF микроконтролерите. Освен това той осигурява изключително подходяща платка за разработка и тестване на USB и Ethernet базирани Non-Crypto приложения.
 
Стартовият комплект е снабден с цокъл за 10/100 Ethernet приемо-предавателни конектори (RJ-45) от различни производители, улесняващ процеса на прототипиране и разработка.
 
Комплектът включва:
• PIC32MZ EF Starter Kit платка
• PHY дъщерна платка
• Ethernet гъвкав кабел
• Три USB кабела (един Standard-A към Micro-B и два two Standard-A към Mini-B)
 
За да опитате шанса си да спечелите стартовия комплект PIC32MZ Embedded Connectivity с модул с плаваща запетая от Microchip, посетете: http://www.microchip-comps.com/ebulgaria-pic32mz и въведете данните си във формата за участие.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   PIC32MZ Embedded Connectivity   PIC32MZEF   микроконтролери   стартови комплекти   развойни платки  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Спечели!

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...