Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи безплатен GUI инструмент за MPLAB Harmony

07.06.2016   |   Технологии
 
Microchip представи новия безплатен развоен инструмент MPLAB Harmony Graphics Composer (MHGC), предназначен за разработка на графични потребителски интерфейси (GUI). С негова помощ потребителите могат да създават интерфейси за всички микроконтролери от фамилията PIC32 през развойните среди Harmony Configurator и MPLAB X Integrated Development Environment (IDE). Софтуерът дава възможност за създаване на брандирано съдържание с помощта на библиотеката Harmony Graphics Library и чрез WYSIWYG редактор без необходимост от писане на програмен код. 
 
MPLAB Harmony Graphics Composer се грижи за всички конфигурационни изисквания, както и за генерирането на целия изходен код, необходим за изграждането на професионално изглеждащи графични интерфейси. Потребителите могат лесно да импортират изображения и шрифтове и да ги добавят в проектите. Инструментът дава възможност за добавяне, изтриване, преместване, мащабиране и конфигуриране на различни обекти в рамките на приложението. Обектите могат да бъдат интерактивни, включително плъзгачи, циферблати и бутони. 
 
MPLAB Harmony Graphics Composer е интегриран в MPLAB X и използва графичните библиотеки в MPLAB Harmony. Софтуерът може да бъде безплатно изтеглен оттук.
 
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MPLAB Harmony Graphics Composer   MPLAB Harmony   MPLAB X IDE  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...