Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи безплатен GUI инструмент за MPLAB Harmony

Microchip представи новия безплатен развоен инструмент MPLAB Harmony Graphics Composer (MHGC), предназначен за разработка на графични потребителски интерфейси (GUI). С негова помощ потребителите могат да създават интерфейси за всички микроконтролери от фамилията PIC32 през развойните среди Harmony Configurator и MPLAB X Integrated Development Environment (IDE). Софтуерът дава възможност за създаване на брандирано съдържание с помощта на библиотеката Harmony Graphics Library и чрез WYSIWYG редактор без необходимост от писане на програмен код. 
 
MPLAB Harmony Graphics Composer се грижи за всички конфигурационни изисквания, както и за генерирането на целия изходен код, необходим за изграждането на професионално изглеждащи графични интерфейси. Потребителите могат лесно да импортират изображения и шрифтове и да ги добавят в проектите. Инструментът дава възможност за добавяне, изтриване, преместване, мащабиране и конфигуриране на различни обекти в рамките на приложението. Обектите могат да бъдат интерактивни, включително плъзгачи, циферблати и бутони. 
 
MPLAB Harmony Graphics Composer е интегриран в MPLAB X и използва графичните библиотеки в MPLAB Harmony. Софтуерът може да бъде безплатно изтеглен оттук.
 
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MPLAB Harmony Graphics Composer   MPLAB Harmony   MPLAB X IDE  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...