Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Electronica 2016: Акцент върху компонентите и технологиите за автомобилостроенето с българско представяне

08.11.2016   |   Предстоящо
 
С най-новите тенденции и технологии в автомобилната електроника ще се запознаят посетителите на конференцията за автомобилната индустрия, откриваща тазгодишното изложение Electronica 2016. Конференцията ще засегне теми свързани с електромобилите и автомобилната електроника, както и с новите технологии за свързаност. В центъра на вниманието ще бъдат сигурността и автономното управление на автомобила, като лекторите ще представят новости при софтуера и технологиите за 360-градусово наблюдение както и приложението им за повишаване на сигурността.
 
Специализираният Автомобилен форум на Electronica 2016, който ще бъде разположен в зала A6 в рамките на четири дни, ще допълни отлично конференцията с представяния на авангардни технологии, сред които за шофиране на автопилот и лазерни осветителни системи. Иновативните решения ще привлекат вниманието както на търговските специалисти, така и на проектантите на електроника.
 
На форума за LED осветление, който ще се проведе на 10 ноември, ще бъдат представени иновативни технологии за разработка на съвременни LED системи, като ще бъдат обсъдени енергийноефективните LED технологии и методите за оптимизиране на LED драйверите.
 
По традиция водещото българско издателство за професионална техническа периодика TLL Media ще представи на международния щанд на търговската преса новия брой на сп. South-East European Industrial Market (SEEIM). Изданието включва мащабен пазарен преглед на тема "Проектиране и производство на автомобилна електроника в България", който обхваща водещи производители и разработчици на електроника и кабелни комплекти за автомобилостроенето.
 
Прегледът предоставя изключителна възможност на производителите в България да информират за своите технологични възможности и услуги и осигурява уникална платформа за продуктовите послания на доставчиците на компоненти и оборудване за електронното производство.
 
Electronica 2016 ще се проведе в Мюнхен между 8 и 11 ноември.
     
Източник: Electronica 2016

Ключови думи: Electronica 2016   TLL Media   автомобилна електроника   SEEIM   автономно управление   лазерно осветление   LED драйвери  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...