Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Осцилоскопи на Rohde & Schwarz ще са съвместими с новия протокол CXPI

11.10.2016   |   Технологии
 
Rohde & Schwarz разширява функцоналността на цифровите си осцилоскопи R&S RTE и R&S RTO с опции за тригериране и декодиране за новия протокол CXPI, съобщават от компанията.
 
Новоразработеният протокол CXPI е ценовоефективна алтернатива на протокола LIN. CXPI интерфейсите вече могат да бъдат тествани още в етапа на проектиране чрез осцилоскопите на компанията, акцентират от там.    
 
Новата опция за серийно тригериране и декодиране на R&S RTx-K76 CXPI позволява на потребителите да анализират CXPI комуникационната шина с помощта на осцилоскопите R&S RTE и R&S RTO. Така могат да се декодират всички данни за протокола и да се изолират аномалии. Това значително ускорява валидирането на проектираните системи със CXPI интерфейси, както и тяхната имплементация.
 
Протоколът CXPI бе сертифициран през 2015 г. по стандарта SAE J3076 като комуникационна шина за различни автомобилни приложения. Шината заменя широчинно-импулсната модулация за предаване на данни по един-единствен кабел със скорост 20 kbit/s.
     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   R&S RTE   R&S RTO   CXPI   LIN   R&S RTx-K76 CXPI  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...