Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz внедрява IP комуникационна система в летище Лондон Сити

Rohde & Schwarz ще внедри системата за гласова комуникация R&S VCS-4G в изграждащата се цифрова кула на летище Лондон Сити. Системата R&S VCS-4G, която е изцяло IP-базирана, вече е инсталирана в центъра за управление Суонуик като част от проекта за въвеждане в експлоатация на цифрови кули за ръководство на въздушното движение, които трябва да започнат да функционират през 2019 г.

Цифровите кули ще дадат възможност за оптимизиране на ресурсите и локализирането при управление на въздушния трафик. Благодарение на своята напълно IP-базирана архитектура и разпределената инфраструктура R&S VCS-4G поддържа споделен достъп до отдалечени радио и телефонни ресурси. Тези функции позволяват кулите да се управляват дистанционно от друго географско местоположение. Такива системи за гласова комуникация дават възможност въздушното движение да се управлява без наличието на пълен екип от служители, който да присъства на действителното местоположение.

R&S VCS-4G ще взаимодейства със съществуващото аналогово радиооборудване, разположено в ленището, с използване на радиочестотни шлюзове на R&S, които преобразуват VoIP сигналите за управление на повикванията и медийна информация в конвенционални аналогови сигнали и обратно. Системата поддържа както изцяло наземни комуникации, така и режим "наземно-въздушно-наземно", осигурявайки всички средства за гласова комуникация на операторите по управление на въздушното движение.

R&S VCS-4G е базирана на VoIP технология с поддръжка на протоколите SIP, RTP, R2S съгласно стандартните спецификации EUROCAE WG67 ED. Благодарение на уникалната си архитектура, системата е изключително мащабируема и може лесно да се разширява, без да се заменя съществуващото оборудване. R&S VCS-4G е разработена така, че да отговаря на изискванията за управление на въздушното движение от следващо поколение, предоставяйки услуги за безопасност и ефективност на авиацията.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   R&S   VoIP  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Реализации
Comet ElectronicsMicrochip

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...