Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете Microchip TimeFlash комплект за програмиране на осцилатори!

01.12.2016   |   Спечели!
 
Спечелете Microchip TimeFlash комплект за програмиране на осцилатори с 2 платки на куплунг от Electronics–Bulgaria.com!
 
Програматорът TimeFlash дава възможност за бързо конфигуриране на програмируемите на място MEMS осцилатори на Microchip чрез задаване на желаната от потребителя честота за броени секунди, което ускорява процеса на проектиране, прототипиране и тестване.
 
MEMS осцилаторите на Microchip се предлагат в стандартни корпуси, което позволява директна замяна на конвенционалните кварцови осцилатори. В комплекта са включени платки на редови куплунг с два различни размера: 3,2 x 2,5 mm и 2,5 x 2,0 mm.
 
Сред възможностите, които комплектът предоставя, са: задаване на потребителска честота за секунди с незабавна верификация на схемата, поддръжка на всички корпуси, в които се предлагат MEMS осцилаторите на Microchip, поддръжка на изходи от типовете CMOS, LVPECL, LVDS и HCSL, както и лесен за използване интерфейс с автоматично обновяване на софтуера.
 
TimeFlash комплектът поддържа новата фамилия DSC6000 MEMS осцилатори на Microchip, които са най-малките MEMS мегахерцови осцилатори и имат най-ниската енергоконсумация в целия честотен диапазон от 2 kHz до 100 MHz.
 
MEMS осцилаторите с единичен изход DSC6000 са изключително подходящи за опорни таймери в миниатюрни системи с батерийно захранване – например носими (wearable) и IoT устройства, при които малките размери, ниската консумация и дългосрочната надеждност са от решаващо значение.
 
TimeFlash програматорът осигурява незабавно генериране на желаната честота чрез запис в еднократно програмируемата (OTP) памет на “празен” DSC6000.
 
За да имате шанс да спечелите Microchip TimeFlash комплект за програмиране на осцилатори с 2 платки на куплунг, посетете сайта с конкурси на Microchip и въведете данните си в онлайн формата за участие.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   TimeFlash   комплект за програмиране   осцилатори   MEMS осцилатори   MOS   LVPECL   LVDS   HCSL   DSC6000  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Спечели!

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...