Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете развоен комплект MicrochipATmega328PB!

01.12.2017   |   Начало»Спечели!
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Спечелете развоен комплект MicrochipATmega328PB от Electronics-Bulgaria.com!

ATmega328PB e 8-битов CMOS микроконтролер с ниска енергоконсумация, базиран на усъвършенстваната от AVR RISC архитектура. Чрез изпълнението на сложни инструкции за един работен цикъл, ATmega328PB реализира производителност от близо 1MIPS за MHz.

ATmega328PB се поддържа от пълен комплект програмни и системни средства за разработка, който включва ATmega328PB Xplained Mini комплект за запознаване с платформата, ATATMEL-ICE развоен инструмент и ATPOWERDEBUGGER комплект за отстраняване на грешки (дебъгер).

Комплектът за запознаване с платформата ATmega328PB Xplained Mini (ATMEGA328PB-XMINI) е хардуерна система за първоначално изпробване на възможностите на микроконтролера ATmega328PB. Той включва напълно интегриран дебъгер, осигуряващ плавна интеграция с Atmel Studio. Комплектът дава достъп до пълните възможности на микроконтролера ATmega328PB, като позволява лесното му интегриране в собствени схемни решения. Комплектът е снабден с два капацитивни бутона, даващи възможност за удобно запознаване с интегрирания периферен тъч контролер (PTC) QTouch®.

Atmel-ICE (ATATMEL-ICE) е развоен инструмент за програмиране и откриване на грешки при ARM Cortex-M базирани SAM и AVR микроконтролери с възможности за вътрешносхемен дебъгинг. Той дава възможност за програмиране и дебъгинг на всички 32-битови AVR микроконтролери чрез JTAG и aWire интерфейси, програмиране и вътрешносхемен дебъгинг на всички чипове от AVR XMEGA фамилията чрез JTAG и PDI 2-wire интерфейси, JTAG и SPI програмиране и дебъгинг на всички 8-битови AVR микроконтролери с OCD поддръжка чрез JTAG или debugWIRE интерфейси, програмиране и дебъгинг на всички SAM ARM Cortex-M базирани микроконтролери чрез SWD и JTAG интерфейси, както и програмиране на всички tinyAVR 8-битови микроконтролери с поддръжка на TPI интерфейс.

Комплектът за отстраняване на грешки (ATPOWERDEBUGGER) е средство за дебъгинг и програмиране на AVR микроконтролери чрез UPDI, JTAG, PDI, debugWIRE, aWire, TPI или SPI интерфейси и ARM Cortex-M базирани SAM микроконтролери чрез JTAG или SWD интерфейси. Освен това комплектът за отстраняване на грешки разполага с два независими канала за токови сензори, които измерват и оптимизират енергоконсумацията на конкретната схема. Той също включва CDC виртуален COM порт интерфейс, както и Data Gateway интерфейсни канали за стрийминг на данни от приложения към хост компютър от SPI, USART, TWI или GPIO източник. Комплектът е CMSIS-DAP съвместим дебъгер, който работи със Studio 7.0 и по-нови версии, както и с друг софтуер с възможност за връзка към генерични CMSIS-DAP устройства. Той може да предава данни за измерване и дебъгинг към Data Visualizer, давайки възможност за анализ в реално време.

За да получите възможност да спечелите развоен комплект Microchip ATmega328PB, посетете http://www.microchip-comps.com/ebul-328pb и въведете своите данни в онлайн формата за участие.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MicrochipATmega328PB   развоен комплект  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Спечели!
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...