Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

SIPLACE ще проведе семинар в София

16.09.2014   |   Предстоящо
 
Производителят на монтажни автомати за електронното производство SIPLACE (ASM Assembly Systems) съвместно с немската компания LPKF организират семинар на 16 и 17 септември т. г. в хотел Метрополитън в София, съобщи за Electronics-Bulgaria.com Кирил Генчев от SIPLACE.
 
На семинара ще бъдат представени новите решения SIPLACE Material Manager, SIPLACE Material Tower и SIPLACE SiCluster, както и новите ръководства за работа, които оптимизират производството и разходите. Монтажните автомати ще могат да бъдат видяни и в действие по време на посещениe в офиса на фирма Фонотроника в София.
 
Друг акцент на събитието ще бъдат продуктите на наскоро присъединения към ASM Assembly Systems производител на ситопечатни и стенсил принтери за електрониката DEK.
 
LPKF ще представи своите нови машини за прототипиране, депанелизация и обработка на печатни платки, машини за лазерно рязане на стенсили, машини за лазерно структуриране на PV клетки, машини за лазерна обработка и заваряване на пластмаси.
 
Специални гост-лектори на семинара са Свен Бухолц, Вернер Найсл, Норберт Хайлман от SIPLACE, Андреас Шнайдер от LPKF и Дан Георгеску от DEK.
     
Източник: SIPLACE

Ключови думи: SIPLACE   ASM Assembly Systems   DEK   LPKF   монтажни автомати  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...