Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете 3DTouchPad от Microchip

02.02.2015   |   Спечели!
 
Спечелете 3DTouchPad на Microchip чрез Electronics-Bulgaria.com! Microchip представя първата 2D/3D развойна платформа за сензорно въвеждане. Уникалният 3DTouchPad (DM160225) обединява готов за приложение развоен комплект с базов дизайн, който комбинира 2D проследяване на до десет пръста с разпознаване на 3D жестове в пространството и дава възможност за лесна и бърза разработка на авангардни решения за сензорно въвеждане на информация чрез PC периферни устройства и други приложения.
 
Базираният на GestIC® технологията на Microchip високонадежден и иновативен метод за разпознаване на пространствени жестове на 3DTouchPad осигурява работно разстояние до 10 см, а високочувствителното 2D капацитивно мултитъч разпознаване на до 10 точки на допир дава възможност за проследяване на движението на няколко пръста по повърхността на тъчпада.
 
Като типично plug-and-play периферно устройство, 3DTouchPad се свързва към PC чрез един-единствен USB кабел и е снабден с безплатен графичен потребителски интерфейс (GUI), софтуерен развоен комплект (SDK) и приложен програмен интерфейс (API). Освен това той осигурява директно включване, без да е необходимо изтегляне на драйвери, с което улеснява потребителските му приложения в Windows® 7/8.X и MacOS®.
 
За да имате шанс да спечелите Microchip 3DTouchPad, посетете: http://www.microchip-comps.com/ebulgaria-3dtouchpad
 
 
 
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   3DTouchPad   GestIC   развойни платформи   развойни среди   сензорни интерфейси  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Спечели!

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...