Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Започна регистрацията за Microchip MASTERs 2015

19.08.2015   |   Предстоящо
 
Microchip обяви, че започва да приема регистрации за 19-ото издание на ежегодната международна конференция за микроконтролерни системи MASTERs, която ще се проведе между 19 и 22 август т. г. във Финикс, Аризона.
 
По традиция форумът предоставя възможност на разработчици, консултанти, партньори, клиенти и дистрибутори на компанията от цял свят да обменят информация и опит в работата им с продукти на Microchip, сред които  8-, 16- и 32-битови PIC микроконтролери, вискокопроизводителни аналогови и интерфейсни решения, dsPIC цифрови сигнални контролери, безжични и mTouch сензорни решения, памети, MPLAB развойни системи и др.
 
Голяма част от курсовете ще се проведат за първи път през 2015 г. - 39 от общо над 100 курса. Освен лекции, в програмата са включени 47 практически занимания, в които участниците могат да научат повече за определени приложения чрез използването на развойни инструменти и програмен код. Курсовете са достъпни както за инженери със сериозен опит, така и за по-малко напреднали в областта.
 
Вследствие на големия успех, който имаха предишните конференции MASTERs, организаторите отново предлагат и участие в двудневна предварителна конференция. Тя е насочена към специалистите, които желаят да участват във възможно най-много курсове в рамките на цяла седмица. Тези курсове също са предназначени както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Например курсът "Въведение в embedded програмиране със C" е двудневен, 16-часов, и включва практически упраженения по С.
 
Достъпът до всички курсове на конференцията струва 1526 щатски долара. В цената са включени USB флаш диск с всички учебни материали, транспорт от и до летището, настаняване за три нощувки с храна, вечерна програма и др. Всички желаещи могат да се регистрират най-късно до 31 юли, а тези, които го направят до 8 май, ще получат отстъпка.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MASTERs   микроконтролери   embedded системи   електронно проектиране  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...