Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Индустриалната електроника ще е основна тема на productronica 2015

10.11.2015   |   Предстоящо
 
Тазгодишното издание на изложението productronica ще се проведе в Мюнхен от 10 до 13 ноември 2015 г. Основните теми на събитието, организирано от Messe Muenchen, ще бъдат индустриалната електроника, автомобилната електроника, печатните платки (PCB) и производствените услуги за електрониката (EMS). За всяка от тях ще има отделен тематичен ден, през който ще бъдат изнесени лекции и дискусии на кръгли маси с представителите на търговския и промишления сектор.
 
За първи път в първия ден на панаира (11 ноември) ще бъде връчена наградата за иновации productronica innovation award в пет категории: PCB и EMS; SMT; Електронни компоненти; Кабели, бобини и хибридни устройства; Бъдещи пазари. Независима комисия от експерти в индустрията ще връчи награди за най-иновативни нови продукти и технологии за производство. Всички изложители на productronica са поканени да се състезават с една или повече иновации. Те могат да представят продукти, които са изцяло нови разработки, или значително подобрени съществуващи продукти.
 
Специалната презентация “Електроника. Производство. Производство с добавена реалност” ще представи темата Индустрия 4.0 и ще даде възможност на посетителите да проследят визуално технологични процеси при производството електронни изделия. 
 
Други специални събития ще бъдат: IPC Hand-soldering Competition (състезание по ръчно спояване); Cleanroom Event Stage и пътуваща изложба на електромобили.
 
Основното събитие, с което ще бъде открито изложението productronica - CEO Roundtable (кръгла маса за главни изпълнителни директори) - е на тема „Кибер сигурност: предизвикателства пред промишленото производство” и е насрочено на първия ден. Водещи фигури от индустрията, науката и политиката ще обсъждат въпроси, свързани със сигурността на предприятията, информационните технологии за офиса и различни аспекти на киберсигурността в производството и др.
     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   productronica   PCB   EMS   индустриална електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...