Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Технология на u-blox в първия LTE Cat M1 модем в EMEA

07.11.2017   |   Реализации
 

Водещият френски доставчик на телекомуникационно оборудване ercogener разработи първия си Industry 4.0 модем, използващ модула SARA-R4 LTE Cat M1 на u-blox. Модемът е първият, който предоставя LTE Cat M1 клетъчна свързаност в региона на EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) и отговаря на изискванията на наскоро обявената мрежа Orange LTE Cat M1, която ще бъде пусната в Европа през 2018 г.

За разработването на модема ercogener и u-blox са били изправени пред предизвикателството да интегрират мобилна мрежова технология, която е в ранни етапи на тестване и внедряване в EMEA. Модемите, които работят в честотни ленти 3 и 20 и отговарят на изискванията на Orange, са тествани съвместно и одобрени от оператора на мобилната мрежа.

Индустриалният LTE Cat M1 модем е най-новият от продуктите на ercogener, използващи технология на u-blox. През последните години 2G, 3G и 4G модули на u-blox са интегрирани в няколко серии индустриални модеми на френската компания.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   LTE Cat M1   индустриални модеми  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Реализации

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...