Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Silicon Labs улеснява проектирането на Bluetooth Smart приложения с нов изцяло интегриран модул

Silicon Labs пусна в продажба изцяло интегриран и сертифициран модул с поддръжка на Bluetooth Smart комуникация, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Футурел, представител на Silabs у нас. 
 
Модулът BGM111 Blue Gecko дава възможност за бързо проектиране на безжични IoT приложения и ускорява разработката на широк набор от крайни изделия като принадлежности за смартфони, локатори, уреди за домашна автоматизация, персонални медицински устройства, средства за автомобилна диагностика, промишлени сензори и търговски терминали.
 
Като част от гамата едночипови системи за безжична комуникация Blue Gecko на Silicon Labs, модулите BGM111 допринесат за намаляване на разходите по разработка и привеждане на устройствата в съответствие с нормативните изисквания. Веднага след монтаж модулът е готов за Bluetooth Smart комуникация и е сертифициран за ползване на пазарите в Северна Америка, Европа и Азиатско-тихоокеанския регион. Модулите BGM111 се доставят с предварително инсталиран софтуерен стек и профили, съответстващи на спецификацията Bluegiga Bluetooth 4.1 и нейните следващи версии.
 
Модулите BGM111 имат всички функционални характеристики на гамата едночипови системи Blue Gecko, разполагат с 256 KB flash памет и 32 KB RAM. В едночиповата система е интегриран и хардуеренмеханизъм за криптиране, а хардуерните интерфейси дават възможност за лесно свързване към широк набор от периферни устройства и сензори.
 
Микроконтролерът с ядро ARM Cortex-M4 консумира 59 µA/MHz в активен режим и от 1 µA до 200 nA в неактивен режим. Bluetooth Smart приемо-предавателят консумира пиково 7,5 mA в режим на приемане и 8,2 mA при 0 dBm в режим на предаване.
     
Източник: Футурел

Ключови думи: Футурел   Silicon Labs   Blue Gecko   едночипови системи   Bluetooth модули   Bluetooth Smart   IoT  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...