Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ЕРСА-България организира технологичен семинар на тема запояване, ремонт и инспекция в електрониката

05.04.2017   |   Предстоящо
 

На 5 април т. г. в хотел Новотел София ЕРСА-България ще проведе технологичен семинар, посветен на новите технологии за запояване, ремонт и инспекция в електрониката, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията. Събитието се организира съвместно с ERSA GmbH Германия и VISCOM AG Германия - търговски партньори на ЕРСА-България.

Семинарът е безплатен и е насочен към технолози, организатори на производство, отговорници по качеството и инженери с интерес да научат повече за технологиите за машинно и ръчно запояване, ремонт и автоматизирана инспекция в електрониката, разказват от ЕРСА-България.

Сред основните теми ще бъдат: "Какво е селективно запояване?", "Сравнение на технологиите за машинно запояване: спойка вълна/селективно запояване", "Представяне на различни конфигурации на машини при спазване на изискванията за производството", "Пълен контрол на процесa чрез Viscom Quality UpLink", "От ръчен до високо професионален SMT/BGA Ремонт".

По време на семинара ще бъде направена демонстрация на живо със система за ремонт, като участниците ще имат възможност да я изпробват със собствени продукти.

Желаещите да участват е необходимо да направят предварителна регистрация тук.

     
Източник: ЕРСА-България

Ключови думи: ЕРСА-България   ERSA   VISCOM   селективно запояване   машинно запояване   Viscom Quality UpLink  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...